Vacature social worker

Ben jij een enthousiaste social worker met afgeronde HBO of MBO opleiding en bereid om je handen uit de mouwen te steken, dan zijn wij op zoek naar jou. In verschillende teams kunnen wij een enthousiaste collega gebruiken!

Kernwoorden bij Stichting Breder zijn gelijkwaardigheid, enthousiasme, zelfstandig werken, flexibiliteit, betrokkenheid en professionaliteit.

Stichting Breder biedt zorg aan kinderen, tieners en volwassenen met verschillende vormen van begeleiding: wonen, logeren, ondersteuning bij je thuis (ambulante ondersteuning vanuit WMO en jeugdhulp), hulp in gezinnen en naschoolse opvang.

Stichting Breder is gevestigd in Barneveld en we zijn werkzaam in de hele Foodvalley. De voorkeur gaat uit naar iemand die in deze regio woont. Verder is het belangrijk dat je in het bezit bent van een rijbewijs. SKJ-registratie is een pré.

Salariëring en secundaire arbeidsvoorwaarden volgens CAO gehandicaptenzorg.

Voor verdere info kun je bellen naar het kantoor van Stichting Breder (0342-846871).

Als je geen verder info wilt maar meteen wil solliciteren kan dat door een mail met je motivatie en CV te sturen naar arienne@stichtingbreder.nl