Vacature

Stichting Breder is een zorgaanbieder die ondersteuning biedt aan kinderen, tieners, volwassenen en gezinnen in de regio FoodValley. De ondersteuning kan in de vorm van ambulante begeleiding, groepsbegeleiding, logeren en wonen zijn. De doelgroep bestaat uit kinderen en volwassenen met psychiatrische problematiek en/of een verstandelijke beperking. Gelijkwaardigheid, meedoen, en uitgaan van mogelijkheden zijn de kernwaarden van waaruit Stichting Breder werkt.

Stichting Breder zoekt ter aanvulling of vervanging van de huidige Raad van Toezicht

Lid Raad van Toezicht (beoogd voorzitter per 1-1-2020)

Informatie
Informatie over de organisatie en een profielschets zijn te vinden op de website www.stichtingbreder.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de huidige voorzitter van de Raad van Toezicht per email via: bert@bertvanveldhuizen.nl.

Of maak direct je belangstelling voor deze functie kenbaar, door je motivatiebrief en CV voor 24 juni te mailen naar info@stichtingbreder.nl onder vermelding van vacature voorzitter Raad van Toezicht.

De eerste gespreksronde vindt plaats op 2 juli 2019.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld